Installera laddbox

Installera laddbox i Göteborg

Funderar du som många andra göteborgare på att installera laddbox hemma? När det gäller installation av laddboxar, laddstolpar och laddstationer i Göteborg och Västra Götaland så ska du alltid välja en trygg auktoriserad leverantör. Hos Laddbox Göteborg får du en snabb, säker leverans till ett riktigt bra fast pris. Självklart hanterar vi all administration av ditt skatteavdrag för Grön Teknik som ger dig 50 % grönt rotavdrag. Ditt val av laddbox installeras tryggt och säkert av våra behöriga elektriker. Offert direkt – och har du frågor så hjälper vi dig!

Så går installation av laddbox i Göteborg till

Vi vill göra det så enkelt och prisvärt som möjligt att installera laddbox i Göteborg. Vi levererar en nyckelfärdig driftsatt och uppkopplad laddbox där installationen alltid utförs av behöriga elektriker. Utöver ett smidigt paketpris med fast pris från 6450:- så erbjuder vi ett enkelt upplägg:

  1. Börja med att välja önskad laddbox samt tillbehör bland vårt urval av marknadens mest populära produkter.
  2. Vi lämnar offert med fast pris där ditt skatteavdrag på 50 % för Grön Teknik ingår direkt på fakturan utifrån de förutsättningar din fastighet har.
  3. Våra auktoriserade elektriker bokas in på en tid som passar dig för att installera din laddbox i Göteborg. Vi garanterar en tid inom 2 veckor.
  4. Du får en kontaktperson som håller dig underrättad och finns tillgänglig för frågor innan, under och efter installation av din laddbox.
  5. Laddboxen sätts upp på väggen eller på en stolpe i anslutning till bilens parkering.
  6. Ett par timmar senare är laddboxen på plats och du kan snabbt och säkert ladda din elbil eller laddhybrid när du vill.

Installera laddbox i Göteborg – tänk på följande

Vi är en stor leverantör av laddbox i Göteborgsregionen och träffar många kunder som ibland har frågor. Som vad de kan behöver jag tänka på innan de installerar sin laddbox? Här går vi därför igenom några saker som är bra att känna till.

Vad krävs av mitt elsystem för att installera laddbox?

Kunder kan ibland undra om deras elsystem klarar en laddbox. Detta kan vi som behöriga elektriker svara på och oftast finns inga hinder. Enligt svensk standard måste din laddare ha jordfelsbrytare, något vi självklart kan åtgärda om det saknas. För din trygghet hjälper vi dig gärna säkra att husets elsystem är i gott skick. I samband med installation av laddbox utför vi vid behov även vanliga elinstallationer.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKA LADDBOX

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Oftast inom en timme!

Hur hög effekt är lämplig när jag installerar laddbox i Göteborg?

Att installera för hög effekt i onödan kan medföra ytterligare kostnader: abonnera på el med högre effekt eller dyrare utrustning. För hemmaladdning behöver du vanligtvis inte ha så hög laddeffekt då tanken ofta är att du parkerar hemma och laddar under natten. Vi hjälper dig gärna med råd för vad som lämpar sig för just dig och ser alltid till att du har effekt nog så att bilen hinner ladda klart över natten.

Vilken kontakt ska jag ha när jag installerar laddbox i Göteborg?

Det kan verka krångligt att sätta sig in i elbilsladdning. Begrepp som 1-fas, 3-fas, typ 1 och typ 2 kan förvirra. Som behöriga installatörer följer vi de rekommenderade standarderna och guidar dig gärna. Kortfattat: enligt EU:s ska typ 2-kontakten vara standard för växelströmsladdning och CCS-kontakten vara standard för likströmsladdning.

Installera laddbox i Göteborg snabbt och säkert

Vi är en lokal elfirma som effektivt installerar laddbox i Göteborg. Vi erbjuder eltjänster på ett unikt sätt: service och säkerhet kombinerat med snabb installation. Våra behöriga elektriker installerar din laddbox till fast pris och utan att du behöver vänta länge. Vi erbjuder installation inom två veckor och kommer på tider som passar dig och dina planer.