Laddbox pris

Laddbox pris

Laddbox till fast pris i smart paket

Laddbox och pris? Detta får vi på Laddbox Göteborg ofta frågor kring och därför har vi gjort det enkelt för dig som smidigt vill kunna ladda din elbil hemma. Vi levererar en nyckelfärdig driftsatt och uppkopplad laddbox till fast pris och garanterar en bokad tid inom två veckor. Du får en snabb och säker leverans – en laddbox till ett riktigt bra pris och en installationen som alltid utförs av behöriga elektriker.

Prisvärd laddbox med säker installation

Som elektriker på västkusten vill vi göra det möjligt för göteborgare att skaffa en egen laddbox till bra pris. Du får en tydlig offert baserad på ett flexibelt val bland marknadens mest populära laddboxar. Vi dyker upp på utsatt tid och ett par timmar senare är din laddbox på plats. Du kan snabbt och säkert ladda din elbil eller laddhybrid när du vill. exempelvis när du sover för att ha en fulltankad bil varje morgon. Vi har hittills inte mött någon kund som inte tycker att vår laddbox är värd sitt pris.

Fast pris på laddbox från 8499:-

I vårt fasta pris på 8499:- ingår laddbox samt standardinstallation med 50 % grönt rotavdrag. Slutgiltigt pris beror på val av laddbox, där du väljer bland marknadsledande sortiment. En bilkostnad på 200:- tillkommer där upp till 40 km ingår.

Detta ingår i vårt fasta pris för laddbox

  • Laddbox för montage på vägg eller stolpe
  • Behörig installation:
  • 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg.
  • Gäller installation på befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

I pris för laddbox ingår snabb installation

Vi är en lokal installatör med elektriker som erbjuder eltjänster på ett nytt sätt: service och säkerhet som vi kombinerar med snabb installation. Våra behöriga elektriker installerar din laddbox till bra pris och utan att du behöver vänta länge. Vi erbjuder installation inom två veckor och kommer på tider som passar dig och din kalender.

BOKA LADDBOX

BOKA DIN LADDBOX IDAG!

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.seVi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Oftast inom en timme!

Bra pris för laddbox från trygg leverantör

Tack vare ett stort antal installationer och bra volymer kan vi erbjuda dig ett bra pris på laddbox i Göteborg. Som behörig elfirma omfattas dessutom våra installationer av det så kallade gröna rotavdraget: ”Grönt Avdrag” som gäller sedan den 1 januari 2021. Avdraget liknar ROT/RUT och täcker kostnader till 50 % upp till 50 000 kr, som är maxbeloppet per år och person. För dig som anlitar oss betyder upp till 50 % i bidrag på din laddboxinstallation, direkt på fakturan. Vi sköter all administration mot Skatteverket och avdraget syns i din nästa deklaration. Vi är en trygg leverantör som erbjuder lyhörd personlig service samt kvalitet i installationer av laddbox från våra behöriga elektriker.

Utöver laddbox – trygg besiktning av ditt elsystem

Utöver prisvärd laddbox hjälper vi dig gärna säkra att husets elsystem är i gott skick. I samband med installationen av laddbox utför vi vid behov även vanliga elinstallationer. Enligt svensk standard kräver din laddbox jordfelsbrytare, något vi självklart kan åtgärda om det saknas. En jordfelsbrytare hindrar att strömmen försvinner till jord på felaktig väg, exempelvis via laddboxen. Alla våra installatörer är auktoriserade elektriker, vilket gör oss till ett tryggt val av leverantör. Kontakta oss om du vill boka på en besiktning av ditt elsystem i samband med installationen.